onsdag 1 september 2010

Tell me

Usch och fy och blä och allt annat dåligt man kan tänka sig. Idag har jag sprungit runt som en idiot, vilket kanske inte var det bästa med förkylningen jag håller på att bearbeta för tillfället. Började klockan åtta med min allra första socialpsykiatri-lektion, och det verkade faktiskt helt okej, bortsett från att jag inte känner en enda person i gruppen. Men jag hoppas att jag kan smälta in ändå. Sen var det matte och lunch. Maten i skolan var inte särskilt lockande idag så jag, cecilia, mikaela och emma sprang ner till commerce och åt lunch på gräddhyllan. Stressigt var det, med tanke på att dom började servera klockan 11 och vår nästa lektion började fem i halv tolv. Men vi hann! Svenska var min sista lektion för dagen. Vi gjorde lite övningar och fick information om vår första uppgift som ska vara ett instruktionstal om något vi själva valt. Och tro det eller ej, men jag ska lära mina klasskamrater att baka bullar. Ska faktiskt bli ganska roligt, trots att jag avskyr att prata inför en större folkgrupp. Men men, lite ordentlig förberedelse och jag kan säkert fixa även det. 13.40 slutade jag och gick ner till stan för att leta lite presenter, åkte även ut till elins esplanad en sväng innan jag fortsatte min färd mot mariestad. Träffade rebecka vid tre, tog en fika på mumma och pratade skit. Alltid lika trevligt ;) Sen fick vi springa ner till korpen, möta emma, och kolla priser inför kommande gym-premiär. Verkade inte helt hopplöst, och jag blir mer och mer taggad för varje dag som går. Dessutom känns det inte lika jobbigt att jag inte promenerar så mycket längre, när jag har det att se fram emot. Sen satt jag och rebecka på torget och hade det trevligt, fram tills jag insåg att klockan var några minuter i halv fem och fick rusa iväg till körskolan och dagens teoripass. Satt nästan och somnade, så när klockan blev tio i sex och det var dags att sluta blev jag lyckligare än någon annan. Övningskörde hem, och nu har vi precis ätit lite middag. Ligger i sängen och orkar knappt hålla ögonen öppna. Funderar på om jag ska sova, städa, kolla på tv, eller bara ligga kvar här och inte göra någonting. Borde väl städa...

Puss M.
stress

5 kommentarer:

  1. Jag har en likadan dator som du. Vad använder du för version av operativsystem på din dator?

    SvaraRadera
  2. Haha, ingen aning. Fick den av min systers förra kille. Tanken var att jag skulle ha den ett tag innan den blev för gammal. Så jag är inte så insatt.

    SvaraRadera
  3. Klicka på "äpplet" längst upp i vänstra hörnet på datorskärmen. Välj sedan "Om den här datorn" och då ser du vilken version Mac OS X har.

    SvaraRadera
  4. Jag har också version 10.5.8. :o)

    SvaraRadera