onsdag 5 januari 2011

Varannan dag

Verkar som att det har blivit någon slags "varannan dag-grej" det här med bloggandet. Men men, det är väl bättre än att behöva ha ångest och känna tvångstankar om att jag måste skriva VARJE dag!?
Igår gick jag upp tidigt. Redan klockan 05,30 ringde alarmet och jag släpade mig ur sängen. Sen gick allt av bara farten och innan ett hade jag hunnit med en körlektion (som för övrigt gick jättebra), en timma på gymmet, samt en fika med min rebecka. Det brukar vara så, att det inte händer nånting på flera dagar, sen kommer allting på En dag. Då blire stressigt. Men det var inga som helst problem igår, jag trivdes bara med att ha något att göra. När jag kom hem sen blev jag väldigt trött, dock. Så det blev en hel del sex and the city. Men även lite pussel och mys med mina underbara systrar. Sen somnade jag som en gris i min alldeles för sköna säng.
Idag blev jag väckt, något senare än igår, men ändå tidigt. Vi skulle in till lägenheten i stan, som bettan och anna så småningom ska flytta till. Vi hann, med nöd och näppe, bära upp lådorna vi hade med oss innan mamma tog fram fikat. Jag var fortfarande illamående efter frukosten, så jag roade mig med att fotografera min söta familj. Sen åkte jag och mor iväg för att handla, och fortsätta hem. När vi kom hem kände jag att det inte gick längre. Så jag plockade bort tomtarna i mitt rum, dammade, och ställde fram mina rosa saker som legat i en liten låda över jul. Nu trivs jag! Sen bakade jag bröd åt sture och försökte skriva lite på min hemtenta jag har i svenska. Den är svårare än jag trodde. Språkhistoria är väl kanske inte riktigt min grej heller. Men nu är jag trött, så jag har bestämt mig för att ta kväll. Ska gå in till mamma och pusslet som ropar på mig i tv-rummet.

Puss M.
fikapaus i lägenheten

1 kommentar:

  1. Jag trodde att Anna bodde i Stockholm med sin pojkvän? Kram Sara

    SvaraRadera