onsdag 30 september 2009

En säng vore skönt!

Idag har det inte hänt mycket heller. Lektionerna segar fram, och det känns som att man inte får något gjort. Har text just nu, sista lektionen, skriver en artikel på den där intervjun jag gjorde med mamma i förra veckan. Efter skolan ska jag hem en snabb sväng, innan Dennis kommer och hämtar mig. Han ska spela wow ikväll, och jag ska plugga. Jättekul! Men jag får glädja mig åt att det är idol klockan åtta, då jag tänkte ta en paus ifrån böckerna för att sätta mig framför teven och äta fil & flingor. Blir nog en mysig kväll ändå.

Puss M.

tisdag 29 september 2009

En robin

Ännu en vanlig dag. Efter skolan kom robin till mig en sväng, har inte träffat honom på ca 100 år, så det var trevligt :) Sen kom älsklingen, och ikväll har vi duschat, lagat mat, och ätit mat till idol. Ska väl sova snart. Kul (Y)

Puss M.

måndag 28 september 2009

We need it

En helt vanlig måndag, med en ovanligt rolig psykologi-lektion. Kom hem vid sex, gjorde något galet, åt fil & flingor, såg på idol och nu ska jag sova. Godnatt!

Puss M.

söndag 27 september 2009

Kärlek, på många olika vis

Blev en riktigt mysig kväll hemma hos Dennis igår. Åt goda mackor framför tv:n, kollade på konstig film, åt en massa godis och myste järnet! Jag förstår bara inte hur man kan sakna någon som sitter precis bredvid en, hela tiden vill jag bara vara närmre och närmre dig, jag får inte nog. Mina känslor för dig är starkare än något annat, jag blir galen av längtan efter dig, men sen när vi träffas faller allt på plats och jag vill inte vara någon annanstans i världen än just hos dig. Det är kärlek, och framförallt lycka. Jag älskar dig, Dennis!

Idag gick vi upp runt elva. Älsklingen åkte iväg till sin farmor och farfar för att hjälpa dom med nånting, medan jag gjorde mig iordning. När han kom tillbaka åt vi frukost, spelade lite need for speed på hans ps3 och myste ännu mer. Vid halv två hämtade bettan och rikard mig. Åkte till oxen och handlade lite, sen hem för att äta spaghetti och köttbullar. Klockan fyra var det dags att skjutsa bettan och rikard till bussen, som tog dom vidare till arlanda, för imorn flyger dom till new york. Kommer kännas tomt här hemma utan min kära syster, men jag hoppas att de får en härlig vecka i USA. Och att de köper en massa roliga saker till mig såklart ;D Väl hemma igen, tog jag en dusch, och snart ska jag sova. Inte särskilt taggad för ännu en vecka i skolan, men vad gör man liksom...

Puss M.

min bild till veckans ord: kärlek

lördag 26 september 2009

Hello kitty

Gårdagen blev, om möjligt, bättre än jag hade förväntat. Mamma och bettan hade fixat det så fint här hemma med rosa ljus tända i hela huset och andra fina saker. Fick först lite presenter av tjejerna, två hello kitty-läppglans och en liten ask med små karameller. Så söta är dom, tjejerna alltså ;) Efter kapet-öppnigen åt vi god mat, kyckling inlindad i skinka med ris, för att sedan fortsätta med den underbart söta hello kitty-tårtan. Sen kollade vi på idol samtidigt som vi tjockade oss ännu mer med chips och godis. När det var slut la vi oss inne på mitt rum där vi spenderade resten av kvällen med att snacka skit. Var helt enkelt ett toppenkalas, med mina härliga flickor :)

Idag åkte dom hem vid nio på förmiddagen. Då tog jag en dusch och gjorde mig iordning för att min älskling skulle komma. Men vi har ju inte riktigt samma tidsschema jag och han. Så jag har suttit här vid datorn halva dagen. Surfat, lyssnat på musik, pluggat och kollat på en halv film. Men nu är han iallafall på väg för att hämta mig. Ikväll blir det mys i lürsta! :)

Puss M.

Ni är värdefulla <3
Jag gillar hello kitty :)

Och, precis som jag lovade, en bild på min fina garderob!

fredag 25 september 2009

Hej helg!

Jag bara älskar fredagar, oftast i alla fall :) Idag har vi foto-foto-text-lunch-foto-multimedia. Slutar kvart i fyra visserligen, men dagen går rätt fort ändå. Just nu har jag text, ska skriva en artikel om min mammas jobb, dvs dagmamma. Rätt så kul, men känns inte som att jag kommer komma igång den här lektionen riktigt :P När skolan slutar ska jag dra med mig tille, tilly, lisa och elin hem. Vi ska fira mig lite smått, äta god mat och hello kitty-tårta. Sen sover dom (minus elin) hos mig inatt. Thuper! (super med läspljud)

Puss M.

torsdag 24 september 2009

Dumma garderob!

Torsdag innebär tre lektioner, och slutar tio över tolv (Y) Åkte hem direkt och satte igång att baka bullar åt grannen. 30 stycken blev det. Medan degen jäste fotade jag en massa till ett skolarbete där jag ska ta 5 bilder som visar vem jag är som person, vad jag har för intressen osv. Ganska kul faktiskt :) Vid fyra kom Dennis, och en stund senare kom pappa hem. Då fortsatte vi med målningen av min garderob. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men tack vare min underbara älskling lyckades vi rädda situationen. Dock är det bara en provisorisk lösning, tills jag har råd med en ny. Ikväll har vi tagit en mysig dusch och medan Dennis kämpade med min garderob, kollade jag på idol. Nu ska jag forstätta måla och sen hänga in alla kläder, som ligger på vardagsrumsbordet för tillfället :P Sen väntar sängen!

Puss M.

Tack älskling!

onsdag 23 september 2009

Life ain't always what it seems to be

Usch!

Idag hade jag matte, psykologi, samhäll och text. Ganska sega lektioner hela dagen. När jag kom hem fotade jag lite, städade, intervjuade mamma om hennes jobb, och målade min garderob svart. Imorn ska den dekoreras ännu mer, och självklart kommer det en bild med så fort den är klar :) Nu ska jag glömma allt för en stund, försöka sova. Godnatt!

Puss M.

tisdag 22 september 2009

Stress

Trots tråkiga lektioner, engelska, samhäll, svenska & foto, har den här tisdagen gått ganska fort. Efter skolan åkte jag till mariestad och letade schabloner. Men på grund av skitvädret tog jag första bästa buss hem. Satte mig och pluggade en stund. Sen kom pappa hem och vi åkte tillbaks in till stan. Framkallade två av mina foton, hämtade ut p-piller och köpte schabloner. Efter det återvände vi snabbt till lilla trankärr för att äta god mat tillsammans med mamma och bettan :) Resten av kvällen har jag gjort färdigt samhällskunskapen (en inlämningsuppgift om civil olydnad), satt upp två nya ROSA tavlor i mitt rum, duschat och kollat på idol. Nu ska jag snart gå och lägga mig, behöver all sömn jag kan få nu när det börjar dra sig mot höst.

Puss M.

Kom på att jag glömt visa min "samarbets-bild", men här är den iaf! :)

måndag 21 september 2009

Behöver mer tid

Måndag, vad ska man säga? Magen spökar och jag mår illa, men det har ändå varit en bra dag. Sovmorgon till halv tio, sen har jag haft mediekommunikation, multimedia, psykologi och matte. Ganska roliga lektioner, men ändå inte typ. Fick reda på att vi ska ha prov i psykologi om tre veckor, massa sidor att läsa, men förhoppningsvis kan jag hålla intresset uppe och då blir det genast mycket lättare :) Efter skolan mötte jag min syster i skövde. Vi åkte först till mediamarkt där jag köpte en ny plattång (eftersom min gamla bara blixtra till och gick sönder häromdagen), sen vidare till coop för att handla mat, och sist in till mariestad och köpa en liten blomma till mor och far, som tack för all hjälp med kalaset i fredags. Kvällen har gått åt till plugg, skitmycket att göra i skolan nu :/ Får väl jobba på och längta till helgen, antar jag. Ja, det var en bra ide. En vecka går snabbt :) Nu ska jag sova, för imorn är det tidig morgon och jobbig dag som gäller. Vi hörs!

Puss M.

söndag 20 september 2009

Konstigt

Det verkar som att jag bara mår riktigt bra just nu. Jag vet att jag är lite konstig, ena dagen klagar jag och vill nästan bara härifrån, andra är jag överdrivet positiv och allt känns bra. Förlåt för det, vet att det inte är särskilt lätt att hantera mina upp- och ner-dagar. Men den här gången känns det annorlunda, som att... jag vet faktiskt inte. Ska i alla fall göra så gott jag kan för att visa min lycka, och jag hoppas den är här för att stanna!

Idag hade vi loppis här i trankärr. Jag sålde fika, och tjänade ca 1000 kronor som imorn kommer gå åt till plattång, schabloner mm. Mycket behövliga pengar med andra ord. Vid tre-tiden la vi ner loppisen och jag åkte hem för att plugga. Kom äntligen igång med en ganska stor samhällsuppgift vi har tills på onsdag, och jag insåg att det faktiskt var ganska intressant, känns bra! Efter någon timmes plugg kom pappa och bettan hem med kycklingrulle, mmmm. Hade inte ätit det på evigheter, så trots att jag blev tjock var det absolut värt det ;) Efter maten tog jag en dusch, kollade lite på tv och letade efter grejer till mitt hello kitty-kalas på fredag, hihi. Nu ska jag snart sova, känner att jag behöver ett par extra timmar inatt, så det blir en tidig kväll. Och dessutom har jag sovmorgon imorn, får sova ända till sex. Toppen!

Fattar inte varför jag är så feg... Mamma, pappa, bettan och Dennis, tack för en underbar helg. Allt har liksom bara varit som jag vill ha det! Och en stor eloge till min kära mor som fixade ALLT till kalaset i fredags. Ni är bäst!

Puss (en glad) M.

lördag 19 september 2009

17

Gårdagen blev riktigt lyckad. Huset var fullt av underbara människor, vi åt goda tårtor (smörgåstårta, marängtårta & godistårta), och jag fick en massa roliga presenter:

Hello kitty-pärm
Hello kitty-block
Hello kitty-pennfack med hello kitty-pennor
Hello kitty-mobilband
Hello kitty-handduk
Hello kitty-väska
Beauty box
Pengar
Blommor
Lotter
(fick även en jättefin klocka av min älskling i onsdags)

Jag blev supernöjd! Men framåt kvällen fick jag världens kramper i magen, så vi gick och la oss ganska tidigt.

Idag vaknade jag ännu en gång av familjens skönsång. Fick en datastol av dom, och en parfym av Dennis :) Sen åkte han med pappa på folkrace, och jag bakade allt som behövs till loppisen imorn, 100 bullar och 90 muffins. Inte alls jobbigt :P När jag var färdig tog jag en promenad, och ikväll har vi tagit en dusch och ätit tacos med familjen. Då fick jag en till parfym och en ryggsäck. Mysigt! Men nu gick alla och la sig typ, så jag och Dennis sitter själva framför tv:n med pepsi och mörk choklad :D

Familjen... Tack för att ni gjorde min 17-årsdag oförglömlig!

Puss M.

fredag 18 september 2009

Kalas!

Multimedia nu, sista lektionen för dagen. Ska göra en reklambanner i flash, otroligt kul... inte! När vi slutar, kvart i fyra, ska jag och mikaela springa till arenan för att hinna med 15.55-bussen. Så förhoppningsvis är jag hemma klockan fem. Då ska jag garnera min godistårta och fixa mig lite innan alla gäster kommer. Blir många det här året, känns lite som en kompensation för min 16-årsdag, som var den tråkigaste födelsedagen jag någonsin firat. Hoppas på en superkväll!

Och för er som inte vet, så fyller jag år imorn, men vi firar idag :)

Puss M.

torsdag 17 september 2009

Orientering

Var inte särskilt pepp på att gå upp imorse när klockan ringde. För det första låg min mysiga älskling bredvid mig, och för det andra var det orientering i skolan. Men, duktig som jag är, klev jag upp ur sängen och gjorde mig iordning lite snabbt. Väckte Dennis, åt frukost och åkte iväg. Det jobbigaste med orienteringen var nog att gå dit, eftersom starten var halvvägs upp på billingen. Men vi överlevde, och klarade oss igenom banan på en och en halv timma. Och eftersom vi bara skulle haft idrott efter det, så fick vi sluta. Så himla skönt! Var hemma i stan vid elva, där mamma mötte mig och vi åkte till oxen för att handla lite. Väl hemma fick jag stressa ihjäl mig en liten smula. Duscha, fixa mig, äta och baka en massa innan klockan fyra. Men jag hann ;) Dennis hämtade upp mig efter jobbet, först åkte vi till hans gammelmormor med alla bakverk, sen vidare till lürsta. Och här har vi suttit hela kvällen. Han vid datorn, och jag vid läxböckerna. Dock tog jag en paus mellan åtta och nio såklart för att kolla på idol! Men nu ska jag gå och kissa, borsta tänderna och tvätta bort sminket. Sängen väntar.

Imorn ska vi fira mig med ett hej dundrande kalas ;)

Puss M.

onsdag 16 september 2009

Love is on the way

Kom nyss hem från skolan. Har bara hunnit fota mammas dagbarn en liten smula, ska kolla igenom bilderna senare. Kanske kan använda någon av dom till veckans ord :) Nu ska jag göra mig iordning, för snart kommer älsklingen hit! Ikväll ska vi mysa framför idol med te och goda smörgåsar. Det är kärlek för en hel vecka som vi behöver få ur oss. Kommer bli underbart att äntligen få somna i dina armar igen!

Puss M.

tisdag 15 september 2009

Alla är olika, ALLA ÄR OLIKA. Lär dig, malin!

Trots att tisdagar är fyllda med alla mina "icke favorit-lektioner", so to speak, så var detta en mycket bra dag. Först engelska med lite övningar, samhäll med film och prat, sen svenska med gruppdiskussioner, skrivuppgift och lite eget arbete. Den sistnämda lektionen gick ovanligt bra idag, jag var förberedd till tusen och lyckades göra min röst hörd en hel del. Det är ju så skönt när man går ut ur klassrummet och känner att man har gjort bra ifrån sig på lektionen! :) Efter svenskan hade vi lunch, bakad potatis med skinkröra. Jag och mikaela åt för hela veckan, sjukt gott är det! Sista lektionen var foto. Röstade på veckans bilder (ni vet det där tokiga jag pratade om för ett par dagar sen), pratade lite om kamerans funktioner och fick en ny uppgift + ett nytt ord till nästa vecka (samarbete). Har redan kommit på lite ideer, så den här gången känns det lättare. När jag kom hem från skolan storstädade rummet och satte upp en ny ram med bilder på personer som betyder mycket för mig. Blir så glad av att titta på den :) Tog även en liten promenad med sessan. Kvällen har gått åt till dusch, måla naglarna rosa och idol med te. Mysigt! Är på ganska bra humör för tillfället, vet faktiskt inte varför. Kanske är det för att Dennis kommer imorgon, eller för att jag har insett att jag kan bättra mig, ändra på vissa saker. Kanske är det både och?! Ska väl inte fundera för mycket antar jag, brukar alltid sluta med att jag blir deppig på något konstigt sätt. Jag sover istället! Godnatt.

Puss M.

kände för en bild på min snygga elin.
du är verkligen bäst, kom ihåg det!

måndag 14 september 2009

Kom hem, mitt hjärta

Seg dag. Största delen har gått åt till att vänta. Skulle egentligen haft sovmorgon till halv tio, men istället fick jag gå upp en halvtimma tidigare än vanligt för att piffa till mig lite extra, då vi skulle ta skolfoto klockan 8. Det gick snabbt och smärtfritt på en halvtimma, sen var det bara att sätta sig och vänta på lektionen som skulle börja om en timma. Passade dock på att göra färdigt och lämna in en textuppgift, som ska vara klar på onsdag. Det kändes bra! Sen hade vi då mediekommunikation och multimedia. Två extremt tråkiga lektioner. Efter det hade vi lunchrast i ca en timma = ännu mera väntan. Eftermiddagen bjöd på psykologi och matte, det var kul :) Slutade 15.50, men fick sitta och vänta på bussen till 16.40. Somnade nästan på en bänk inne på resecentrum! Men tillslut kom bussen och jag fick äntligen luta mig tillbaka. Och hade det inte varit för min kära far så skulle jag kommit hem klockan sex idag, men han hämtade upp mig i stan så jag var hemma runt 17.30 istället. Alltid något! Satte mig och pluggade lite psykologi, samtidigt som jag åt en tallrik fil & flingor, mums! Ikväll har jag pratat med min Dennis i telefon, samt letat schabloner på internet. Ska nämligen måla min garderob svart, sedan göra någon fin dekoration i rosa. Men att hitta en schablon som jag vill ha är förmodligen det svåraste jag gjort på evigheter. Får väl se hur det går med det, kanske köper en ny garderob istället :P Nu ligger jag iallafall i sängen och sniffar sönder Dennis tröja. Saknar verkligen honom nu. Det är skitjobbigt, har liksom ingen anledning att ens gå upp ur sängen på morgnarna. Men jag kämpar på, han kommer ju faktiskt hem på onsdag. En och en halv dag till ska jag nog överleva!
Men men, blir att kolla lite film nu, sen sova. Vi hörs imorn!

Puss M.

söndag 13 september 2009

I think I'm in love with my radio

Igår var jag och mina kära systrar + richard på kusinträff i österäng. En mysig eftermiddag med goda smörgåsar, roliga ordkluringar, tipspromenad och självklart en massa kusiner. Eftersom pappa har sex syskon har vi ganska många kusiner och kusinbarn. Det blir svårt att hålla kontakten. Så det var kul att träffa alla igen :) På kvällen var vi ute i fårhagen och fotade lite till en tävling vi har i skolan. Varje vecka får vi ett ord att illustrera, och veckans ord var tokig. Svårt innan man kom på en ide, men jag tycker det blev ganska bra!

Imorse blev jag väckt av familjen som kom in i rummet och sjöng "ja må hon leva". Trodde först att jag hade sovit en hel vecka, men så var inte fallet. Anna och richard, som har varit här över helgen, ville passa på att fira mig nu eftersom de inte kan komma på min födelsedag. När jag väl hade vaknat av den o så vackra skönsången, fick jag ett stort, blått kapet! Och i det stora, blåa kapetet fanns en rosa stereo. Gissa om jag blev lycklig!? ;D Den är så underbart söt, och passar alldeles perfekt i mitt rum. Tack kära familj!
Några timmar senare släpade jag mig ur sängen för att kolla lite idol-repriser och plugga svenska. Runt tre övningskörde jag till töreboda för att lämna av anna och richard till tåget, lika tråkigt som alltid... När vi kom hem kollade jag på film, åt fil & flingor och tog en dusch. Nu sitter jag här vid tv:n och har absolut ingen koll. Hatar den känslan! Vill bara att denna veckan ska gå, fort. Men men, snart blir det sängen för att kolla lite mera film och förhoppningsvis sova. Ha det fint!

Puss M.

fredagsmys på torsö

kusinträff i österäng


resultatet av gårdagens fotande, mitt "tokiga" bidrag till tävlingen
och min lilla pudding!

lördag 12 september 2009

Ett rent helvete.

fredag 11 september 2009

Usch & fy & blä...

Hemma nu, efter en härlig kväll med brudarna. Det var precis vad jag behövde! Men blev alltså inget översovande för min del. Mår fortfarande skit, om inte sämre. Men jag vet att allt som behövs är sömn. Ikväll har jag iallafall kommit fram till att jag hatar helger, det funkar bara inte...

Bilder kommer när jag har tid.

Puss M.

Var det någon som sa media?

Foto, foto, text, foto och nu multimedia. Sen blir det torsö med lisa, tille och tilly. Äta tacos, och bara ha det allmänt mysigt. Underbart :) Får se om jag sover där dock, mår inte så bra för tillfället...

Just det! Har ändrat nu så att ALLA kan kommentera min blogg, innan kunde tydligen bara medlemmar göra det. Men nu har ni ingen anledning till att inte kommentera ;)

Puss M.

torsdag 10 september 2009

Sunshine

Idag har jag och Dennis varit ihop i 8 månader, och han är inte hemma... Men, grattis till oss!

Han ringde iallafall och väckte mig i förmiddags :P Han berättade att dom var påväg ner till havet för att sola och bada. Men jag blev inte särskilt avundsjuk då det var superfint väder även här idag! Så jag och min kära syster började dagen med en seg frukost framför tv:n (barnkanalen), sen spenderade vi resten av dagen ute i solen med diverse böcker och tidningar. Grymt skönt! Tog även en kort promenad med vovven :) När pappa kom hem övningskörde jag till forshem för att kolla till farmor och farfars grav, det var lika fint som vanligt med massa blommor. Ringde älsklingen lite snabbt för att se hur dom hade det, och ge honom lite klädstorlekar eftersom jag fyller år snart ;) Då sa han att han vill att vi ska åka utomlands i början av nästa år någon gång. Det vore helt jävla underbart, alltså!! :) Men vi får väl se, är ju ett tag dit. Nu sitter jag, nyduschad, i tv-soffan med mamma, pappa och bettan. Väntar på att idol ska börja. Då blir det te, och fil & flingor, vilket jag har blivit aningen beroende av. Mums! Efter idol ska jag försöka sova, många lektioner imorn och på kvällen ska jag och flickorna sova hos tilly, så jag behöver all energi jag kan få ;) Ha det fint, så hörs vi snart!

Puss M.

onsdag 9 september 2009

090909

Skulle egentligen varit på läger med alla Mp2:or idag till imorn, men blev inte riktigt så... Istället har jag varit hemma och gosat med lille john (mammas dagbarn), helt underbar unge alltså! Har även pluggat lite foto och kollat på film. Sen ringde min älskling från spanien, det var tydligen superfint väder och jättevarmt. Men jag är inte alls avundsjuk, nej då! Däremot saknar jag honom, känns som han har varit borta en evighet, och det har bara gått en dag... När mamma slutade för dagen åkte vi till stan och handlade god mat, pasta med carbonara-sås, som vi sedan avnjöt framför tv:n. Nyss kollade jag på idol och drack banan-smoothie med kokos, smakade väl sådär. Men man vet ju inte förrän man testat! Nu ligger jag i sängen och mår illa, som vanligt den här tiden på dygnet... ska se på film, sen sova. Hörs imorn!

Puss M.

tisdag 8 september 2009

Det doftar gott

Tisdagar är nog veckans segaste dag! Engelska B, samhäll A och svenska B på förmiddagen. Alla lektioner i samma sal, vilket gör att dom känns ännu längre. Sen hade vi kort lunch, och avslutade dagen med foto. Ganska trevlig lektion med våran mentor. Mycket snack och lite verkstad, precis som vi vill ha det! Fick dock en bok idag som är precis så stor att den inte får plats i min handväska, toppen (Y) Efter skolan gick jag, mikan och therese till stan en sväng. Mikan köpte godis, och jag köpte en mascara. Äntligen, säger jag bara! Åkte hem kvart i tre, pluggade lite matte, kollade på film "freaky friday", surfade och kollade på idol såklart. Nu ligger jag i sängen och väntar på att min älskling ska ringa och säga godnatt/hejdå, för imorn åker han till spanien i en vecka... snyft ;( Men han har lämnat lite kläder och parfym här, som jag kan sniffa på när jag saknar honom som mest! Nåväl, sen ska jag nog se på film och sova.

Puss M.

måndag 7 september 2009

Ha..ha..har den äran!

Idag fyller två av världens bästa människor år, nämligen Dennis och Bettan! Älskling blir 19, och syster blir 24 :) Detta ska firas med tårta och kapet hemma hos oss ikväll.
Nu vill jag bara säga grattis, ni är ljusen i mitt liv!



Har multimedia nu, genomgång i flash som vanligt :P Förut hade vi mediekommunikation utan lärara, mycket lärorik lektion! Kvart över tolv har jag lunch, sen psykologi och matte. Mina två favoritlektioner typ :D Slutar 15.50, men ska försöka få gå tio min tidigare så jag hinner med tjugo-i-fem-bussen från mariestad sen. Annars kommer jag inte hem förrän sex, blä! Ikväll kommer det lite gäster och äter tårta. Även Dennis kommer lite senare, underbart :)

Puss M.

söndag 6 september 2009

Upp och ner...

Jag vet nu hur mycket tid det tar, hur mycket glädje det dödar. Men hur jag än letar, lyckas jag inte hitta någon lösning. Allt jag vet är att jag är less på att se på när det förstör mitt liv.
Idag har jag fått mycket gjort. Hade några beställningar som jag jobbade undan på förmiddagen, 20 chokladrutor, 10 chokladbollar och en sats tekakor. Alltid bra att få inte lite pengar. Sen brände jag ut alla filmer som låg på mammas och pappas dator, städade mitt rum och gick en långpromenad med ipoden. När jag kom hem hoppade jag in i duschen! Nu har jag precis smörjat in mig med en mysig lotion, målat naglarna härligt rosa och lagt mig i sängen för att varva ner lite. Bettan var i götene och hämtade rikard förut, blir så glad när han kommer hit! Dock har jag inte tid att umgås med dom just nu, måste förbereda inför skolan och sova snart. Det är tråkigt...

Imorn har jag fyra lektioner, sen blir det kalas :)

Puss M.

lördag 5 september 2009

Shopping när den är som bäst

Idag var det skönt med lite sovmorgon. Gick upp typ halv elva, kastade i mig lite frukost och åkte iväg med familjen till skövde. Hade tänkt att stanna hemma och försöka göra något nyttigt, men jag ångrar absolut inte att jag följde med. Blev nämligen en hel del shopping! Jag lyckades hitta en skinnjacka, ett par jeans och ett par mjukisbyxor. Även lite presenter och grejer. Sen handlade vi mat och lördagsgodis :) Var hemma runt fyra, åt mat, pluggade en del och följde sedan med pappa till golfbanan för att byta hål. Dock hann vi bara med hälften av alla hål på grund av det underbara regnet! När vi kom hem bänkade vi oss framför tv:n allihopa, och här sitter vi än. Men nu ska jag slå in lite kapet. See ya!

Puss M.



fredag 4 september 2009

Spy

Den här veckan har varit lite som den första tiden på gymnasiet. Man känner knappt någon, och önskar bara att dagen ska ta slut så man får komma hem och gömma sig under täcket, ibland får man kämpa för att hålla gråten inne. Det är inte alltid lätt att börja i en ny klass...
Idag hade vi iallafall volleyboll-turnering med maskerad. Jag var dock inte utklädd på grund av dåligt minne :P Däremot vann min klass pris för bästa utklädnad! Spelandet var väl okej, vi lyckades ta oss till semifinal där vi förlorade mot treorna. Något jag skyller enbart på mig, haha! Måste även säga grattis till Mp2gk som utklassade både lärare och treor och vann hela turneringen :) När vi var klara, runt tolv, gick jag upp till skolan för att fixa lite. Sen mötte jag syster och elin på stan. Gick runt och kolla i affärer ett par timmar, trevligt var det. Ikväll har jag, mamma, pappa och bettan ätit på restaurang och sett "sommaren med göran" på bio. Skitmysigt!!
Nu ska jag försöka att inte må illa, tänka på något annat, somna, och ta nya tag imorgon. Vi hörs!

Puss M.

torsdag 3 september 2009

Fotomaraton

Idag, och imorn, har vi programdagar på västerhöjd. Det innebär att varje program har sina egna aktiviteter för att lära känna varandra lite bättre. Vi på media hade fotomaraton idag, vilket innebär att alla klasser blandas i olika grupper och får en lista på olika kategorier som vi sedan ska fotografera. Årets uppgifter var väldigt mycket svårare än förra året, men vi slog våra kloka huvuden ihop och lyckades lösa dem alla. Efter lunchen samlades alla klasser i en stor sal igen, för att kolla igenom bilderna. Sen valde juryn, som bestod av tre media-lärare, ut en vinnare, en två och en trea. Min grupp vann tyvärr inget, men vi hade sjukt kul, och det är lite det som är meningen med dom här två dagarna. Efter skolan sprang jag och lisa runt på stan, som två yra höns, och försökte hitta presenter till Dennis och bettan som fyller år på måndag. Avslutade på elins esplanad, där jag hittade min nya favorit-affär! Dock har jag inga "shoppa-till-mig-själv-pengar" just nu, så dit får jag gå nästa månad... kanske ;) Var hemma runt fem, pluggade ett par timmar, åt god flötmat och tog en dusch. Just nu sitter jag framför tv:n, men ska snart släpa mig in till sängen. Jag är ju faktiskt ganska trött!

Imorn har vi på media maskeradvolley, ingen är förvånad ;)

Puss M.

Grupp 14 - fotomaraton 09

onsdag 2 september 2009

Textkommunikation

Seg, tråkig dag! Matte, psykologi, samhäll och nu text. Sitter och jobbar på framsidan till en tidning. InDesign, som vi jobbar i, är inte direkt mitt favoritprogram om man säger så... Men snart har vi klasstid innan vi slutar 14.45. Då blir det lürsta och massa mys med min älskling! Eftersom jag inte har varit hos honom på flera veckor ska det bli kul att träffa familjen rylander igen :)

Puss M.

tisdag 1 september 2009

September den första

Började dagen med engelska B, finns inget värre... Sen hade vi samhäll, svenska och sist foto. När jag kom hem läste jag lite psykologi, och följde sen med mamma och pappa till stan för att kolla efter lite presenter. Övningskörde hela vägen, och det gick riktigt bra :) När vi kom hem tog jag en långpromenad, läste ännu mer psykologi, duschade, skrev ett pressmeddelande och nu ligger jag i sängen med datorn. Ska väl sova snart, antar jag. Har varit en jobbig dag, på många sätt.

*Skillnaden mellan oss är att jag lägger mina planer efter dig,
medan du lägger mig efter dina planer*


Puss M.